WERKWIJZE KMO-PORTEFEUILLE & OPLEIDINGSCHEQUES VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP

KMO-portefeuille

De KMO-portefeuille (opvolger van het Budget voor Economisch Advies, BEA) kan aangewend worden voor de betaling van het inschrijvingsgeld. Voor meer informatie over de KMO-portefeuille kan u terecht op de website van de Vlaamse Gemeenschap: http://www.kmo-portefeuille.be.

Werkwijze KMO-portefeuille

Op de website van de KMO-portefeuille, http://www.kmo-portefeuille.be, vindt u alle informatie.

De aanvraag op de website van de KMO-portefeuille moet gebeuren vóór de start of uiterlijk 14 dagen na de start van de opleiding of studiedag.

Belangrijk is dat de betaling van de opleiding of studiedag gebeurt via de website van de KMO-portefeuille, m.a.w. u stort uw aandeel in het inschrijvingsgeld aan Sodexho die het volledige inschrijvingsgeld (uw bijdrage + het percentage dat door de Vlaamse Gemeenschap wordt bijgepast) doorstort naar de Universiteit Gent.
Gelieve bij de betaling steeds de gestructureerde mededeling van de factuur of het overschrijvingsformulier te vermelden.

Erkenningsnummer Universiteit Gent:

  • DV.O103194 (benaming: Universiteit Gent): voor studiedagen, colloquia, congressen, edm. waarvoor een factuur opgemaakt wordt (of kan worden) door een vakgroep of instituut voor permanente vorming van de Universiteit Gent.
  • Het erkenningsnummer DV.O103193 (benaming: Universiteit Gent: Studentenadministratie en studieprogramma's) is enkel voor opleidingen met inschrijving via de Centrale Studentenadministratie van de Universiteit Gent!

Opleidingscheques voor werknemers

Gandaius Permanente Vorming is, via de Universiteit Gent, een door de Vlaamse Gemeenschap erkende opleidingsverstrekker en mag als dusdanig haar opleidingscheques aanvaarden als betalingsmiddel, zij het enkel voor opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof (ten gevolge van een beslissing in 2013 door de Vlaamse Minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport).

Werkwijze opleidingscheques voor werknemers:

  1. Controleer of deze opleidingscheques wel degelijk aanvaard worden!
  2. U bestelt opleidingscheques voor werknemers bij de VDAB (www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml)
  3. U schrijft in voor de gewenste opleiding en meldt, bij het finaliseren van uw inschrijving op de rol bij de Centrale StudentenAdministratie, dat u gebruik zal maken van opleidingscheques; u krijgt er de te volgen richtlijnen.
  4. Indien er een restsaldo is (inschrijvingsgeld min totale waarde van de opleidingscheques), dan stort u dit restsaldo op de rekening van de Universiteit Gent, met vermelding van de gestructureerde mededeling op de factuur.